Local hero on sax

Local Hero is een waanzinnige saxofonist die samen met (inter)nationaal bekende DJ’s optreedt. Hij speelt onder andere in clubs, discotheken, cafés, bruiloften en op festivals in binnen- en buitenland. In zijn woonplaats Amsterdam wordt hij een lokale held genoemd omdat hij met zijn jazzy en funky sounds, van ieder optreden een bijzondere gelegenheid maakt. Ondanks zijn drukke agenda is Local Hero altijd te benaderen voor een boeking!party pics my party videoclips my party music See me play live
Play this video clip!
Local Hero's Weddings Special (Sax & Dj act)

Het leuke van een bruiloft vindt Local Hero dat hij als artiest op een bruiloft altijd moet presteren en ervoor dient te zorgen dat de bruiloft op muzikaal vlak een onvergetelijke herinnering wordt voor het bruidspaar in een prachtige ambiance. Naar aanleiding van de wensen van het bruidspaar speelt Local Hero doorgaans een aantal sets binnen 3 uur tijd. Hij heeft ondertussen met de meest professionele drive- inn shows opgetreden en weet als geen ander er een sfeervolle bruiloft van te maken.

Enkele locaties waar hij zoal op een bruiloft gespeeld heeft:
Kasteel de Hooge Vuursche (Baarn), Hotels van Oranje (Noordwijk), Palace Hotel (Noordwijk), Restaurant Heer Kocken (Vught), Brasserie de Kompas (Loosdrecht), Hotel de Lindenhof (Delft), Het Arsenaal (Naarden), De Librije (Zwolle), Kasteel Staverden (Staverden), Kasteel Wijenburg (Tiel), Kasteel Heeswijk (Heeswijk- Dinther), Orangerie Elswout (Overveen), Kasteel Groot Engelenburg (Brummen), Kasteel Voorlinden (Wassenaar), Het witte huis (Loosdrecht), De Proostdij (Zwolle), Landgoed Rhederoord (Arnhem), Auberge de Bonheur (Tilburg) enz.

Stijlen:
Op bruiloften past de dj zich over het algemeen aan op de wensen van het bruidspaar. Local Hero speelt fijn mee op Disco, Soul, Pop, Jazz, Blues, R&b, Lounge, Dance, House, Latin en Top 40 muziek.

Werkwijze:
Local Hero is meestal iets eerder als de geplande openingsdans aanwezig. In een aantal minuten kan hij dan zijn zender en microfoon installeren. Meestal beslist hij in overleg met de dj op die avond wanneer hij gaat spelen. Hij probeert daarbij altijd die momenten te kiezen dat het verassingseffect het grootst zal zijn. Desgewenst speelt hij ook de openingsdans mee. Daarvoor is het wel gewenst dat hij minimaal een dag van te voren weet welk nummer dat is. Hij is te boeken in een tijdsbestek van 3 à 4 uur en zal gedurende deze periode een aantal sets spelen. U hoeft zich verder niet zorgen te maken over de aansturing hij regelt alles zelf.